Istoric

Firma functioneaza din anul 2003 in Cluj-Napoca, sub denumirea ROMPROIECT ELECTRO.

Compania a cunoscut o dezvoltare dinamica, si-a diversificat categoriile de lucrari proiectate, si-a extins in mod constant zona de activitate, devenind tot mai cunoscuta pe aceasta piata, care presupune o inalta calificare si exigente deosebite.

Punctul forte al firmei il constituie calitatea deosebita a angajatilor, profesionalismul, seriozitatea si pasiunea, bazate pe o experienta vasta in proiectarea si exploatarea instalatiilor electrice de joasa, medie si inalta tensiune.

In prezent in cadrul firmei lucreaza 24 angajati, toti cu studii superioare. Inginerii proiectanti, atestati ANRE, acopera practic intreaga gama de instalatii de joasa, medie si inalta tensiune, incepand de la proiectarea instalatiilor interioare, a retelelor aeriene si in cablu de joasa, medie si inalta tensiune, continuand cu posturile de transformare aeriene si prefabricate, statii de transformare (circuite primare, secundare, constructii), diferite studii cu caracter energetic. Totodata oferim consultanta in domeniul energetic si verificari documentatii de catre verificatori atestati MEC si MLPAT.