Alte lucrari

Amenajare cladire personala in statia 110/20 kV Zlatna, jud. Alba, faza PT+DE

Intocmire parte economica, caiete de sarcini, proiect tehnic si detalii de executie. pentru :Recompartimentari interioare nestructurale, realizare/zidire goluri in pereti structurali din zidarie, schimbare tamplarie, refacere finisaje si tencuieli, refacere instalatii electrice, inlocuire obiecte sanitare, realizare ventilatie naturala si dotari mobilier.

Expertiza tehnica si studiu geotehnic pentru stalpii din LEA 110 kV A.Vlaicu – Dumbraveni, jud. Sibiu

Realizarea RLV-ului pentru toti stalpii metalici si intocmirea fiselor de observatii aferente acestora. Identificarea tuturor degradarilor elementelor din beton (fundatii) si a elementelor metalice (stalpi).Exemplificarea gradelor de deteriorare si identificarea solutiilor optime de reabilitare. Explicitarea metodelor de reparatii pe zonele identificate.

Realizare acoperis cu sarpanta in statia 110/20 kV Agnita, jud. Sibiu, faza PT+DE

Intocmire parte economica, caiete de sarcini, proiect tehnic si detalii de executie pentru: demolarea acoperisului existent tip sarpanta din lemn si realizarea unui acoperis nou tip sarpanta din lemn, cu ignifugarea tuturor elementelor. Schimbarea invelitorii existente cu una nou, cu sistem de jgheaburi si burlane compatibil cu aceasta.
Subzidirea fundatiilor pentru preluarea incarcarilor din acoperisul proiectat.
Realizarea unui sistem de rigole pentru evacuarea apelor din precipitatii de pe amplasamentul fundatiilor.

Reparatie cladire statia 110/20 kV Dumbrava, jud. Sibiu, faza PT+DE

Intocmire parte economica, caiete de sarcini, proiect tehnic si detalii de executie pentru : reparatii trotuar perimetral, reparatii scari de acces, proiectare scari noi de acces, realizare imprejmuire incinta din panouri beton, lucrari de tamplarie, recompatimentari, refacere tencuieli si finisaje, igienizare incaperi, realizare.

Modernizare cladire sediu PL Aiud, jud. Alba, faze: SF, PT+CS

Intocmire studiu de fezabilitate, parte economica, caiete de sarcini si proiect tehnic pentru: refacere acoperis sarpanta din lemn, inlocuirea invelitorii existente si a sistemului de jgheaburi si burlane, refacere tencuieli si finisaje exterioare si interioare, reparatii trotuar perimetral, imprejmuire si cai de acces, lucrari de tamplarie, tratarea incaperilor tip arhiva, realizare instalatii de detectie si averizare incendiu, instalatii de detectie efractie, instalatii de supraveghere video si control acces, refacere instalatii de incalzire, instalatii sanitare si instalatia de paratrasnet.

Reabilitare termica si reparatii acoperisuri constructii sediu Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad, din Municipiul Iasi, faze: ET, DALI

Anvelopare termica cladiri de birouri, schimbarea acoperisurilor tip sarpanta din lemn, schimbarea invelitorilor existente si a sistemelor de jgheaburi si burlane, refacerea trotuarelor de protectie perimetrale, lucrari de tamplarie, refacere cai de acces exterior in cladiri si refacere finisaje exterioare.

Lucrari eficientizare energetica imobil grădiniță, str. Mihai Eminescu – faza PT+DE

Cresterea eficientei energetice a cladirilor scoala, atelier si sala de sport cu baza de recuperare din cadrul Liceului Tehnologic Special Samus – intocmire faza: DTAC + DTAD + DTOE